Een gedegen raming van uw nieuwe leefomgeving

Een goede omgang met het bouwkostenbeheer leidt tot een weloverwogen beslissing om een ‘go’ te geven aan het project. Salix maakt kostencalculaties vanaf haalbaarheidsonderzoek tot en met uitvoering van het bouwproject. In het haalbaarheidsonderzoek geven wij kostenramingen en bouwadviezen. Als opdrachtgever wilt u graag tijdig weten waar u aan toe bent. Daarvoor heeft u informatie over investerings- en exploitatiekosten nodig om uw bouwinitiatieven uit te kunnen werken. Eventueel werken wij naar het budget wat door u vastgesteld is en bekijken wij de beperkingen en mogelijkheden.

Wij bekijken de ontwerpvarianten en beheersen de geplande kosten. Onze gespecificeerde begrotingen vertalen de ontwerpkwaliteiten in kosten. Tijdens de aanbesteding wordt de aannemersbegroting vergeleken met de directiebegroting. Als er onderhandeld dient te worden staan wij ons mannetje. Salix is deskundig op gebied van bouwbegrotingen en calculaties en verzorgt daarnaast indien gewenst het hele traject van het bouwen.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Meest recente

Blog artikelen

02 juni 2022

Plan Aarle-Rixtel ter inzage

Het bestemmingsplan voor de 12 patiowoningen aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel ligt ter inzage via Ruimtelijke plannen. De voorbereidingen voor de omgevingsvergunning zijn in volle gang. Zodra de benodigde vergunningen…

Lees meer
23 december 2021

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2022!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners