Een gedegen raming van uw nieuwe leefomgeving

Een goede omgang met het bouwkostenbeheer leidt tot een weloverwogen beslissing om een ‘go’ te geven aan het project. Salix maakt kostencalculaties vanaf haalbaarheidsonderzoek tot en met uitvoering van het bouwproject. In het haalbaarheidsonderzoek geven wij kostenramingen en bouwadviezen. Als opdrachtgever wilt u graag tijdig weten waar u aan toe bent. Daarvoor heeft u informatie over investerings- en exploitatiekosten nodig om uw bouwinitiatieven uit te kunnen werken. Eventueel werken wij naar het budget wat door u vastgesteld is en bekijken wij de beperkingen en mogelijkheden.

Wij bekijken de ontwerpvarianten en beheersen de geplande kosten. Onze gespecificeerde begrotingen vertalen de ontwerpkwaliteiten in kosten. Tijdens de aanbesteding wordt de aannemersbegroting vergeleken met de directiebegroting. Als er onderhandeld dient te worden staan wij ons mannetje. Salix is deskundig op gebied van bouwbegrotingen en calculaties en verzorgt daarnaast indien gewenst het hele traject van het bouwen.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Meest recente

Blog artikelen

10 december 2020

Nieuwe gevel in Gouda al vergevorderd

De transformatie van een voormalig kinderdagverblijf naar 24 appartementen in Gouda vordert gestaag. De nieuw ontworpen gevel met metalen bekleding en gestucte elementen is steeds beter zichtbaar. In 2021 levert…

Lees meer
02 november 2020

Binnenkort nieuws plan Aarle-Rixtel

Binnenkort verwachten wij meer nieuws naar buiten te brengen over het plan met de patiowoningen aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel. Alle ingeschreven geïnteresseerden worden op de hoogte gebracht zodra er…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners