De begeleidende stap richting een ontzorgde leefomgeving

Het bouwen van een nieuw pand of project kost de meeste opdrachtgevers behoorlijk wat hoofdbrekens. Salix zorgt er voor dat uw kosten niet uit de hand lopen en dat uw gebouw op tijd opgeleverd wordt én dat het uiteindelijk voldoet aan de gestelde behoefte. Salix Projectpartners is expert in bouwmanagement en kan u als opdrachtgever veel kosten en ergernis besparen. Met als uitkomst een optimaal resultaat voor de beste prijs binnen de geplande tijd.

Bij bouwbegeleiding hoort onder andere het inventariseren van alle wensen en eisen. Nadenken over het gebruik van het gebouw, het maken van de planning en het opstellen van de elementenraming en het budget. Ook assisteert Salix u met de keuze voor architect, constructeur, installatie-adviseur, bouwfysisch adviseur, landschapsarchitect en interieurarchitect. Salix sluit de contracten, maakt de afspraken en zet de kostenmodellen op.

Salix maakt bouwkostenberekeningen, voert overleg, plant en houdt een vinger aan de pols met betrekking tot budgetten. Daarnaast assisteert Salix bij het aanbesteden van het werk, selecteert aannemers en installateurs, voert directie en houdt kosten en planning in de gaten. Tenslotte levert Salix de projecten op en zorgt voor onderhoudsscenario’s, gebruikersinstructies, revisietekeningen en garantiecertificaten.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Meest recente

Blog artikelen

12 oktober 2022

Plan Aarle-Rixtel vastgesteld

Het bestemmingsplan voor 12 patiowoningen aan de Heindertweg te Aarle Rixtel is tijdens de raadsvergadering van 29 september besproken en daarmee vastgesteld. Het bestemmingsplan zal wederom worden gepubliceerd en gedurende…

Lees meer
01 mei 2021

Transformatie naar 24 zorgwoningen afgerond in Gouda

Deze week hebben wij met de uitvoerende partijen de woningen aan de opdrachtgever opgeleverd. Een mooi transformatieproject afgerond!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners