De begeleidende stap richting een ontzorgde leefomgeving

Het bouwen van een nieuw pand of project kost de meeste opdrachtgevers behoorlijk wat hoofdbrekens. Salix zorgt er voor dat uw kosten niet uit de hand lopen en dat uw gebouw op tijd opgeleverd wordt én dat het uiteindelijk voldoet aan de gestelde behoefte. Salix Projectpartners is expert in bouwmanagement en kan u als opdrachtgever veel kosten en ergernis besparen. Met als uitkomst een optimaal resultaat voor de beste prijs binnen de geplande tijd.

Bij bouwbegeleiding hoort onder andere het inventariseren van alle wensen en eisen. Nadenken over het gebruik van het gebouw, het maken van de planning en het opstellen van de elementenraming en het budget. Ook assisteert Salix u met de keuze voor architect, constructeur, installatie-adviseur, bouwfysisch adviseur, landschapsarchitect en interieurarchitect. Salix sluit de contracten, maakt de afspraken en zet de kostenmodellen op.

Salix maakt bouwkostenberekeningen, voert overleg, plant en houdt een vinger aan de pols met betrekking tot budgetten. Daarnaast assisteert Salix bij het aanbesteden van het werk, selecteert aannemers en installateurs, voert directie en houdt kosten en planning in de gaten. Tenslotte levert Salix de projecten op en zorgt voor onderhoudsscenario’s, gebruikersinstructies, revisietekeningen en garantiecertificaten.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Meest recente

Blog artikelen

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2024!

Lees meer
08 september 2023

Hofwoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Wellicht heeft u de berichtgevingen gelezen in het Eindhovens Dagblad en Mooilaarbeek, de herontwikkeling aan de Heindertweg wordt steeds concreter. Er is een keuze gemaakt om over te gaan van…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners