De verstandige controle richting uw ideale leefomgeving

Adequaat bouwtoezicht is belangrijk bij de realisatie van bouwprojecten. Vergelijking van het werk met bestekken en tekeningen maakt daarvan deel uit. Dit geldt ook voor het signaleren van afwijkingen en het voorkomen van problemen. Kosten voor herstel of bouwvertraging noodzaken praktisch handelen voor en tijdens de uitvoering. Dát is goed bouwtoezicht én een garantie voor een correcte oplevering. Salix Projectpartners heeft daar een heldere kijk op.

Bouwprojecten zijn vaak complex. Toezicht houden daarop vraagt om inzicht en kwaliteiten. Veelomvattende en diepgaande bouwkundige kennis is vanzelfsprekend. Om mensen te motiveren en besprekingen te leiden beschikken onze mensen over goede contactuele vaardigheden.

Onze opzichters vertegenwoordigen de opdrachtgever op de bouwplaats. Als specialist controleert en beoordeelt hij of wordt voldaan aan het totale wensenpakket van de opdrachtgever. Hij rapporteert aan de directievoerder of projectleider over zijn bevindingen. De bouwplaats is voor hen dagelijks werkterrein. Hier werken zij en weten zij telkens mensen te motiveren om het bouwproces tot een goed, veilig en snel resultaat te brengen.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Meest recente

Blog artikelen

10 december 2020

Nieuwe gevel in Gouda al vergevorderd

De transformatie van een voormalig kinderdagverblijf naar 24 appartementen in Gouda vordert gestaag. De nieuw ontworpen gevel met metalen bekleding en gestucte elementen is steeds beter zichtbaar. In 2021 levert…

Lees meer
02 november 2020

Binnenkort nieuws plan Aarle-Rixtel

Binnenkort verwachten wij meer nieuws naar buiten te brengen over het plan met de patiowoningen aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel. Alle ingeschreven geïnteresseerden worden op de hoogte gebracht zodra er…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners