De verstandige controle richting uw ideale leefomgeving

Adequaat bouwtoezicht is belangrijk bij de realisatie van bouwprojecten. Vergelijking van het werk met bestekken en tekeningen maakt daarvan deel uit. Dit geldt ook voor het signaleren van afwijkingen en het voorkomen van problemen. Kosten voor herstel of bouwvertraging noodzaken praktisch handelen voor en tijdens de uitvoering. Dát is goed bouwtoezicht én een garantie voor een correcte oplevering. Salix Projectpartners heeft daar een heldere kijk op.

Bouwprojecten zijn vaak complex. Toezicht houden daarop vraagt om inzicht en kwaliteiten. Veelomvattende en diepgaande bouwkundige kennis is vanzelfsprekend. Om mensen te motiveren en besprekingen te leiden beschikken onze mensen over goede contactuele vaardigheden.

Onze opzichters vertegenwoordigen de opdrachtgever op de bouwplaats. Als specialist controleert en beoordeelt hij of wordt voldaan aan het totale wensenpakket van de opdrachtgever. Hij rapporteert aan de directievoerder of projectleider over zijn bevindingen. De bouwplaats is voor hen dagelijks werkterrein. Hier werken zij en weten zij telkens mensen te motiveren om het bouwproces tot een goed, veilig en snel resultaat te brengen.

Salix Projectpartners ontzorgt!

Meest recente

Blog artikelen

12 december 2018

Wij zoeken stagiaires!

Ben jij nog op zoek naar een stageplek in een bouwkundige richting? Kom dan stage lopen bij Salix Projectpartners! Wij zoeken met name HBO-studenten, maar er is veel bespreekbaar. Solliciteer…

Lees meer
12 augustus 2018

Nieuwe bewoners trekken in appartementen in Bussum!

In een verzorgingshuis in Bussum zijn 7 extra zelfstandige appartementen gerealiseerd om een gemeenschappelijke ruimte heen. Wij wensen de nieuwe bewoners veel plezier met hun woning!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen U graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners