Installaties geïntegreerd in elke leefomgeving

Samen met onze adviseurs op het gebied van installatietechniek kunnen wij u perfect bijstaan tijdens uw bouwproject. Doordat wij samen met de specialisten op het gebied van installaties de coördinatie voor u uitvoeren tijdens het project blijft u één aanspreekpunt houden.

Door in een vroeg stadium na te denken over de toe te passen technieken kunnen de installaties naadloos worden geïntegreerd in het gebouw. Hierdoor zal uw gebouw op een duurzame en efficiënte manier beleefd en gebruikt worden, op een energiezuinige manier.

 

Meest recente

Blog artikelen

12 december 2018

Wij zoeken stagiaires!

Ben jij nog op zoek naar een stageplek in een bouwkundige richting? Kom dan stage lopen bij Salix Projectpartners! Wij zoeken met name HBO-studenten, maar er is veel bespreekbaar. Solliciteer…

Lees meer
12 augustus 2018

Nieuwe bewoners trekken in appartementen in Bussum!

In een verzorgingshuis in Bussum zijn 7 extra zelfstandige appartementen gerealiseerd om een gemeenschappelijke ruimte heen. Wij wensen de nieuwe bewoners veel plezier met hun woning!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen U graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners