Installaties geïntegreerd in elke leefomgeving

Samen met onze adviseurs op het gebied van installatietechniek kunnen wij u perfect bijstaan tijdens uw bouwproject. Doordat wij samen met de specialisten op het gebied van installaties de coördinatie voor u uitvoeren tijdens het project blijft u één aanspreekpunt houden.

Door in een vroeg stadium na te denken over de toe te passen technieken kunnen de installaties naadloos worden geïntegreerd in het gebouw. Hierdoor zal uw gebouw op een duurzame en efficiënte manier beleefd en gebruikt worden, op een energiezuinige manier.

 

Meest recente

Blog artikelen

10 december 2020

Nieuwe gevel in Gouda al vergevorderd

De transformatie van een voormalig kinderdagverblijf naar 24 appartementen in Gouda vordert gestaag. De nieuw ontworpen gevel met metalen bekleding en gestucte elementen is steeds beter zichtbaar. In 2021 levert…

Lees meer
02 november 2020

Binnenkort nieuws plan Aarle-Rixtel

Binnenkort verwachten wij meer nieuws naar buiten te brengen over het plan met de patiowoningen aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel. Alle ingeschreven geïnteresseerden worden op de hoogte gebracht zodra er…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners