Installaties geïntegreerd in elke leefomgeving

Samen met onze adviseurs op het gebied van installatietechniek kunnen wij u perfect bijstaan tijdens uw bouwproject. Doordat wij samen met de specialisten op het gebied van installaties de coördinatie voor u uitvoeren tijdens het project blijft u één aanspreekpunt houden.

Door in een vroeg stadium na te denken over de toe te passen technieken kunnen de installaties naadloos worden geïntegreerd in het gebouw. Hierdoor zal uw gebouw op een duurzame en efficiënte manier beleefd en gebruikt worden, op een energiezuinige manier.

 

Meest recente

Blog artikelen

12 oktober 2022

Plan Aarle-Rixtel vastgesteld

Het bestemmingsplan voor 12 patiowoningen aan de Heindertweg te Aarle Rixtel is tijdens de raadsvergadering van 29 september besproken en daarmee vastgesteld. Het bestemmingsplan zal wederom worden gepubliceerd en gedurende…

Lees meer
01 mei 2021

Transformatie naar 24 zorgwoningen afgerond in Gouda

Deze week hebben wij met de uitvoerende partijen de woningen aan de opdrachtgever opgeleverd. Een mooi transformatieproject afgerond!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners