Installaties geïntegreerd in elke leefomgeving

Samen met onze adviseurs op het gebied van installatietechniek kunnen wij u perfect bijstaan tijdens uw bouwproject. Doordat wij samen met de specialisten op het gebied van installaties de coördinatie voor u uitvoeren tijdens het project blijft u één aanspreekpunt houden.

Door in een vroeg stadium na te denken over de toe te passen technieken kunnen de installaties naadloos worden geïntegreerd in het gebouw. Hierdoor zal uw gebouw op een duurzame en efficiënte manier beleefd en gebruikt worden, op een energiezuinige manier.

 

Meest recente

Blog artikelen

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2024!

Lees meer
08 september 2023

Hofwoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Wellicht heeft u de berichtgevingen gelezen in het Eindhovens Dagblad en Mooilaarbeek, de herontwikkeling aan de Heindertweg wordt steeds concreter. Er is een keuze gemaakt om over te gaan van…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners