02 mei 2019

Instemming met 12 patiowoningen Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel krijgt er twaalf levensbestendige patiowoningen bij. De gemeente Laarbeek heeft ingestemd met het verzoek van Salix Projectpartners om woningen te realiseren aan de Heindertweg. Het Deurnese bouwadviesbureau handelt namens het kerkbestuur en gaat het conceptplan nu verder uitwerken.

https://krant.ed.nl/titles/eindhovensdagblad/7020/publications/7676/pages/30

 

Zoals genoemd in het Eindhovens Dagblad is Salix Projectpartners bezig met de planontwikkeling van de locatie aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel. Op dit moment is werken wij nog met een concept waar nog geen concrete informatie over bekend is. Zodra er meer bekend is over het project zult U dat hier als eerste lezen.

 

Interesse?

Vul hiernaast het contactformulier in en we gaan U informeren over de ontwikkelingen.

 

Meest recente

Blog artikelen

03 juli 2019

Stagiaires gezocht!

MELD JE NU NOG AAN VOOR HET AANKOMENDE SEMESTER.   Wij zijn op zoek naar leergierige en enthousiaste HBO of WO stagiaires die een opleiding Bouwkunde volgen. Affiniteit met architectuur…

Lees meer
11 juni 2019

Patiowoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Patiowoningen Aarle-Rixtel Naar aanleiding van ons vorige nieuwsbericht betreffende de conceptplannen voor de realisatie van 12 patiowoningen aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel hebben meerdere geïnteresseerden hun belangstelling kenbaar gemaakt, waarvoor…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen U graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners