02 mei 2019

Instemming met 12 patiowoningen Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel krijgt er twaalf levensbestendige patiowoningen bij. De gemeente Laarbeek heeft ingestemd met het verzoek van Salix Projectpartners om woningen te realiseren aan de Heindertweg. Het Deurnese bouwadviesbureau handelt namens het kerkbestuur en gaat het conceptplan nu verder uitwerken.

https://krant.ed.nl/titles/eindhovensdagblad/7020/publications/7676/pages/30

Zoals genoemd in het Eindhovens Dagblad is Salix Projectpartners bezig met de planontwikkeling van de locatie aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel. Op dit moment is werken wij nog met een concept waar nog geen concrete informatie over bekend is. Zodra er meer bekend is over het project zult u dat hier als eerste lezen.

Interesse?

Vul hiernaast het contactformulier in en we gaan u informeren over de ontwikkelingen.

Meest recente

Blog artikelen

13 februari 2020

Patiowoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Naar aanleiding van onderstaand nieuwsbericht betreffende het plan aan de Heindertweg te Aarle-Rixtel ontvangen wij diverse vragen. Op dit moment kunnen wij nog geen concrete informatie naar buiten brengen over…

Lees meer
03 juli 2019

Stagiaires gezocht!

MELD JE NU NOG AAN VOOR HET AANKOMENDE SEMESTER.   Wij zijn op zoek naar leergierige en enthousiaste HBO of WO stagiaires die een opleiding Bouwkunde volgen. Affiniteit met architectuur…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners