Onze filosofie

Zoals veelvuldig in de media heeft gestaan, heeft de totale bouwsector een enorme klap te verduren gekregen vanwege de economische crisis. Salix heeft deze ontwikkeling aangegrepen, om de werkwijze binnen de sector tegen het licht te houden. Wij hebben ons gerealiseerd, dat de markt voorgoed veranderd is. Overheadkosten moesten en konden omlaag en samenwerkingsverbanden met branchegenoten werden gelegd. Deze ontwikkeling komt u als cliënt ten goede door onze flexibiliteit en lagere kosten. Hieruit is het vernieuwde Salix Projectpartners ontstaan.

Alles draait om beleving. Het is ons doel, om uw droom te realiseren op basis van de beleving die u heeft. Dit kan betrekking hebben op het uitwerken van een plan, maar ook wanneer u uw droom turn key opgeleverd wil hebben, hanteren wij deze filosofie.
Bij ieder project formeren wij een bouwteam met specialisten, die elk hun eigen expertise hebben en als zelfstandig ondernemer deelnemen in het project. Deze experts worden aangestuurd door Salix Projectpartners, waardoor u als cliënt met één aanspreekpunt en eindverantwoordelijke te maken heeft.

Hierdoor kunnen wij onze cliënten beter van dienst zijn. De cliënt staat centraal in het gehele proces. U heeft de mogelijkheid, om op elk gewenst moment het gehele ontwikkelingsproces te volgen. Wij zijn transparant.

Salix Projectpartners ontzorgt bij de realisatie van uw beleving!

Meest recente

Blog artikelen

12 oktober 2022

Plan Aarle-Rixtel vastgesteld

Het bestemmingsplan voor 12 patiowoningen aan de Heindertweg te Aarle Rixtel is tijdens de raadsvergadering van 29 september besproken en daarmee vastgesteld. Het bestemmingsplan zal wederom worden gepubliceerd en gedurende…

Lees meer
01 mei 2021

Transformatie naar 24 zorgwoningen afgerond in Gouda

Deze week hebben wij met de uitvoerende partijen de woningen aan de opdrachtgever opgeleverd. Een mooi transformatieproject afgerond!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners