23 maart 2023

In de eerste weken van maart zijn de eerste bewoners verhuisd naar een geheel gerenoveerde locatie aan de Zonnelaan 17 te Hilversum.

In het voormalige verzorgingshuis zijn na een grondige verbouwing ruim 65 zelfstandige appartementen gereedgemaakt voor de komst van hun nieuwe bewoners. Ook alle benodigde gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen zijn grondig aangepakt. Iedere zelfstandige woning beschikt over een eigen keuken en badkamer.  

Het gebouw is volledig verduurzaamd middels een gasloze installatie. Het is voorzien van vloerverwarming en warmtepompen, decentrale ventilatie, na-isolatie in de spouw en dak, en 130 zonnepanelen in het vanuit de straat onzichtbare dakvlak. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van installaties aangelegd om de bewoners en begeleiders te ondersteunen of van meer comfort te voorzien.

De bewoners kunnen in de tevens opgeknapte achtertuin lekker genieten van de natuur. De bestaande klinker bestrating is vervangen voor grote tegels welke een vergrotend effect hebben. Terrassen en paden zijn volledig rolstoelvriendelijk uitgevoerd. Het bouw- en projectteam heeft de nodige hobbels voor de kiezen gehad tijdens dit intensieve project. Het tot een goed einde brengen van deze uitdaging maakt ons dan ook extra trots op het resultaat. Met dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt, met vooral natuurlijk dank aan Kwintes en de deelnemers aan het bouwteam! Kwintes | Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. | MIT installatietechniek | Anet Interieurs | Simon Hoveniersbedrijf

Meest recente

Blog artikelen

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2024!

Lees meer
08 september 2023

Hofwoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Wellicht heeft u de berichtgevingen gelezen in het Eindhovens Dagblad en Mooilaarbeek, de herontwikkeling aan de Heindertweg wordt steeds concreter. Er is een keuze gemaakt om over te gaan van…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners