Bedrijfsgebouw

Voor opdrachtgever dakAlliance BV hebben we in nauwe samenwerking met hen en XL Architecten een modern en duurzaam bedrijfsgebouw ontwikkeld in hartje Brainport Eindhoven. Het pand fungeert als het centrum van het bedrijf, van waaruit al hun werkzaamheden worden aangestuurd, gecoördineerd en opgeslagen. Wanneer je de hoek om komt, valt in de straat direct de koperkleurige gevelbeplating op. De afwerking binnen is tot in de puntjes verzorgd, met als kers op de taart het betreedbare demo-dak. Op het dak showt het bedrijf hun producten en werkzaamheden. Mooi voorbeeld van samenwerking tussen partners met een prachtig en toekomstbestendig gebouw als resultaat!

  • Opdrachtgever dakAlliance BV
  • Jaar 2023
Meest recente

Blog artikelen

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2024!

Lees meer
08 september 2023

Hofwoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Wellicht heeft u de berichtgevingen gelezen in het Eindhovens Dagblad en Mooilaarbeek, de herontwikkeling aan de Heindertweg wordt steeds concreter. Er is een keuze gemaakt om over te gaan van…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners