Zorgcentrum

De opdrachtgever vangt in dit zorgcentrum tot 48 dak- en thuislozen op. In het stadshart van Amersfoort, tussen het centrum en het spoor, is een tijdelijk gebouw vervangen door een permanent opvangcentrum.

Variatie op bestaande principe

Het pand is, zoals het oude gebouw, gerealiseerd middels een variant op unit- en systeembouw. Toch is dit nieuwe gebouw van permanente aard. Naast de slaapplaatsen omvat het pand diverse gemeenschappelijke ruimtes en een professionele keuken. Hierdoor herbergt het zorgcentrum niet alleen een opvangfunctie, maar kan het ook gebruikt worden voor begeleiding en activering van cliënten.

Salix Projectpartners is betrokken geweest bij het totale traject, van realisatie tot oplevering. De locatie wordt inmiddels optimaal benut en herbergt een veilige plek voor de dak- en thuislozen van Amersfoort.

opvangcentrum smalle pad amersfoort
  • Opdrachtgever GGZ-instelling regio Amersfoort
Meest recente

Blog artikelen

02 juni 2022

Plan Aarle-Rixtel ter inzage

Het bestemmingsplan voor de 12 patiowoningen aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel ligt ter inzage via Ruimtelijke plannen. De voorbereidingen voor de omgevingsvergunning zijn in volle gang. Zodra de benodigde vergunningen…

Lees meer
23 december 2021

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2022!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners