Zorgcentrum

De opdrachtgever vangt in dit zorgcentrum tot 48 dak- en thuislozen op. In het stadshart van Amersfoort, tussen het centrum en het spoor, is een tijdelijk gebouw vervangen door een permanent opvangcentrum.

Variatie op bestaande principe

Het pand is, zoals het oude gebouw, gerealiseerd middels een variant op unit- en systeembouw. Toch is dit nieuwe gebouw van permanente aard. Naast de slaapplaatsen omvat het pand diverse gemeenschappelijke ruimtes en een professionele keuken. Hierdoor herbergt het zorgcentrum niet alleen een opvangfunctie, maar kan het ook gebruikt worden voor begeleiding en activering van cliënten.

Salix Projectpartners is betrokken geweest bij het totale traject, van realisatie tot oplevering. De locatie wordt inmiddels optimaal benut en herbergt een veilige plek voor de dak- en thuislozen van Amersfoort.

opvangcentrum smalle pad amersfoort
  • Opdrachtgever GGZ-instelling regio Amersfoort
Meest recente

Blog artikelen

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2024!

Lees meer
08 september 2023

Hofwoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Wellicht heeft u de berichtgevingen gelezen in het Eindhovens Dagblad en Mooilaarbeek, de herontwikkeling aan de Heindertweg wordt steeds concreter. Er is een keuze gemaakt om over te gaan van…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners