Woonzorgcomplex

Dit woonzorgcomplex met 36 wooneenheden en gemeenschappelijke ruimtes is opgeleverd in 2013. De opdrachtgevende zorginstelling huisvest hier 36 jongeren.

De locatie is onderdeel van de herontwikkeling van het winkelcentrum en openbaar gebied. In het pand komt een diversiteit aan woningen gemeenschappelijke ruimtes, en kantoren bij elkaar rond de grote patio. De jongeren doorlopen allen een traject om uiteindelijk weer zelfstandig te kunnen wonen. De eerste fase bestaat uit groepswonen. De bij deze fase behorende studioappartementen hebben geen eigen kookgelegenheid, waardoor de cliënten gezamenlijk koken in de gemeenschappelijke woonkamer, als onderdeel van hun activiteiten en begeleiding. Daarna zullen de bewoners een meer zelfstandig appartement betrekken.

Comfortabel leefklimaat

De jongeren kunnen tijdens ontspanning gebruik maken van de diverse multifunctionele ruimtes en de ruime patio. Het speciaal op de doelgroep afgestemde interieur, alsmede de warme houten gevelbekleding, herbergen een veilig en comfortabel leefklimaat voor alle bewoners.

Salix verzorgde hier onder andere de directievoering van het project namens de opdrachtgever.

Woonzorgcomplex Ronde Erf te Veenendaal
  • Opdrachtgever GGZ-instelling regio Veenendaal
Meest recente

Blog artikelen

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2024!

Lees meer
08 september 2023

Hofwoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Wellicht heeft u de berichtgevingen gelezen in het Eindhovens Dagblad en Mooilaarbeek, de herontwikkeling aan de Heindertweg wordt steeds concreter. Er is een keuze gemaakt om over te gaan van…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners