Woonzorgcomplex

Dit woonzorgcomplex met 36 wooneenheden en gemeenschappelijke ruimtes is opgeleverd in 2013. De opdrachtgevende zorginstelling huisvest hier 36 jongeren.

De locatie is onderdeel van de herontwikkeling van het winkelcentrum en openbaar gebied. In het pand komt een diversiteit aan woningen gemeenschappelijke ruimtes, en kantoren bij elkaar rond de grote patio. De jongeren doorlopen allen een traject om uiteindelijk weer zelfstandig te kunnen wonen. De eerste fase bestaat uit groepswonen. De bij deze fase behorende studioappartementen hebben geen eigen kookgelegenheid, waardoor de cliënten gezamenlijk koken in de gemeenschappelijke woonkamer, als onderdeel van hun activiteiten en begeleiding. Daarna zullen de bewoners een meer zelfstandig appartement betrekken.

Comfortabel leefklimaat

De jongeren kunnen tijdens ontspanning gebruik maken van de diverse multifunctionele ruimtes en de ruime patio. Het speciaal op de doelgroep afgestemde interieur, alsmede de warme houten gevelbekleding, herbergen een veilig en comfortabel leefklimaat voor alle bewoners.

Salix verzorgde hier onder andere de directievoering van het project namens de opdrachtgever.

Woonzorgcomplex Ronde Erf te Veenendaal
  • Opdrachtgever GGZ-instelling regio Veenendaal
Meest recente

Blog artikelen

12 december 2018

Wij zoeken stagiaires!

Ben jij nog op zoek naar een stageplek in een bouwkundige richting? Kom dan stage lopen bij Salix Projectpartners! Wij zoeken met name HBO-studenten, maar er is veel bespreekbaar. Solliciteer…

Lees meer
12 augustus 2018

Nieuwe bewoners trekken in appartementen in Bussum!

In een verzorgingshuis in Bussum zijn 7 extra zelfstandige appartementen gerealiseerd om een gemeenschappelijke ruimte heen. Wij wensen de nieuwe bewoners veel plezier met hun woning!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen U graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners