Appartementencomplex

De opdrachtgever gaat dit voormalig kinderdagverblijf aan de rand van het centrum van Gouda in gebruik nemen als woongebouw met 24 appartementen. De verschillende bouwdelen maakten de transformatie een flinke uitdaging om alle elementen weer goed op elkaar aan te laten sluiten. In het gebouw is onder meer een lift geplaatst en daarnaast is de gehele gevel vervangen ten bate van verduurzaming en een nieuwe uitstraling. De gekromde kalzip gevelbeplating in combinatie met het gevelstucwerk geven het gebouw een unieke uitstraling. De eerste bewoners zullen zeer binnenkort hun intrek maken.

Salix Projectpartners is heeft voor de opdrachtgever het totale traject verzorgd, van initiatief tot realisatie tot oplevering.

  • Opdrachtgever GGZ-instelling regio Gouda
Meest recente

Blog artikelen

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2024!

Lees meer
08 september 2023

Hofwoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Wellicht heeft u de berichtgevingen gelezen in het Eindhovens Dagblad en Mooilaarbeek, de herontwikkeling aan de Heindertweg wordt steeds concreter. Er is een keuze gemaakt om over te gaan van…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners