Appartementencomplex

De opdrachtgever gaat dit voormalig kinderdagverblijf aan de rand van het centrum van Gouda in gebruik nemen als woongebouw met 24 appartementen. De verschillende bouwdelen maakten de transformatie een flinke uitdaging om alle elementen weer goed op elkaar aan te laten sluiten. In het gebouw is onder meer een lift geplaatst en daarnaast is de gehele gevel vervangen ten bate van verduurzaming en een nieuwe uitstraling. De gekromde kalzip gevelbeplating in combinatie met het gevelstucwerk geven het gebouw een unieke uitstraling. De eerste bewoners zullen zeer binnenkort hun intrek maken.

Salix Projectpartners is heeft voor de opdrachtgever het totale traject verzorgd, van initiatief tot realisatie tot oplevering.

  • Opdrachtgever GGZ-instelling regio Gouda
Meest recente

Blog artikelen

10 december 2020

Nieuwe gevel in Gouda al vergevorderd

De transformatie van een voormalig kinderdagverblijf naar 24 appartementen in Gouda vordert gestaag. De nieuw ontworpen gevel met metalen bekleding en gestucte elementen is steeds beter zichtbaar. In 2021 levert…

Lees meer
02 november 2020

Binnenkort nieuws plan Aarle-Rixtel

Binnenkort verwachten wij meer nieuws naar buiten te brengen over het plan met de patiowoningen aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel. Alle ingeschreven ge├»nteresseerden worden op de hoogte gebracht zodra er…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en m├ęt zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners