Woonzorgcentrum

Dit nieuw woonzorgcentrum met 38 zorgappartementen in de bossen van Zeist hebben wij onlangs opgeleverd. In deze vernieuwde, bosrijke omgeving in Zeist is dit verzorgingshuis gerealiseerd. De wijk Kerkebosch bestaat uit zes buurten die door verschillende architecten worden ontworpen. Het woonzorgcomplex is onderdeel van een zorgcluster met ongeveer 100 zorgwoningen.

Voorzieningen met zorgcomponent

Behalve voorzieningen met een zorgcomponent, zijn ook alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. Met het winkelcentrum Kerckebosch om de hoek en de aanstaande kwaliteitsimpuls hiervan, is een boodschap zo gehaald. Het pand gaat naadloos op in de omliggende bomen en natuur, die zoveel mogelijk gespaard zijn gebleven. Het complex omvat 38 zorgappartementen voor een uiteenlopende doelgroep.

Salix Projectpartners is in een adviserende rol betrokken geweest bij de realisatie van dit nieuwe woonzorgcomplex, vanaf het voortraject tot en met de oplevering. Het duurzaam gebouwde pand herbergt een zeer prettig appartement voor zijn bewoners.

woonzorgcentrum kerckebosch zeist
  • Opdrachtgever GGZ-instelling regio Utrecht
Meest recente

Blog artikelen

12 december 2018

Wij zoeken stagiaires!

Ben jij nog op zoek naar een stageplek in een bouwkundige richting? Kom dan stage lopen bij Salix Projectpartners! Wij zoeken met name HBO-studenten, maar er is veel bespreekbaar. Solliciteer…

Lees meer
12 augustus 2018

Nieuwe bewoners trekken in appartementen in Bussum!

In een verzorgingshuis in Bussum zijn 7 extra zelfstandige appartementen gerealiseerd om een gemeenschappelijke ruimte heen. Wij wensen de nieuwe bewoners veel plezier met hun woning!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen U graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners