Woonzorgcentrum

Dit nieuw woonzorgcentrum met 38 zorgappartementen in de bossen van Zeist hebben wij onlangs opgeleverd. In deze vernieuwde, bosrijke omgeving in Zeist is dit verzorgingshuis gerealiseerd. De wijk Kerkebosch bestaat uit zes buurten die door verschillende architecten worden ontworpen. Het woonzorgcomplex is onderdeel van een zorgcluster met ongeveer 100 zorgwoningen.

Voorzieningen met zorgcomponent

Behalve voorzieningen met een zorgcomponent, zijn ook alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. Met het winkelcentrum Kerckebosch om de hoek en de aanstaande kwaliteitsimpuls hiervan, is een boodschap zo gehaald. Het pand gaat naadloos op in de omliggende bomen en natuur, die zoveel mogelijk gespaard zijn gebleven. Het complex omvat 38 zorgappartementen voor een uiteenlopende doelgroep.

Salix Projectpartners is in een adviserende rol betrokken geweest bij de realisatie van dit nieuwe woonzorgcomplex, vanaf het voortraject tot en met de oplevering. Het duurzaam gebouwde pand herbergt een zeer prettig appartement voor zijn bewoners.

woonzorgcentrum kerckebosch zeist
  • Opdrachtgever GGZ-instelling regio Utrecht
Meest recente

Blog artikelen

23 december 2021

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2022!

Lees meer
01 mei 2021

Transformatie naar 24 zorgwoningen afgerond in Gouda

Deze week hebben wij met de uitvoerende partijen de woningen aan de opdrachtgever opgeleverd. Een mooi transformatieproject afgerond!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners