Wij zijn op zoek naar leergierige en enthousiaste HBO of WO stagiaires die een opleiding Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde volgen.

Affiniteit met architectuur is een pré!

Studenten van verschillende disciplines binnen de bouwsector kunnen voor een stage bij ons of bij één van onze dochterondernemingen terecht.

Als je een MBO opleiding Bouwkunde volgt kun je ook altijd contact met ons opnemen om te bekijken of we een plekje voor je hebben.

Solliciteer via de button hieronder.

Meest recente

Blog artikelen

12 oktober 2022

Plan Aarle-Rixtel vastgesteld

Het bestemmingsplan voor 12 patiowoningen aan de Heindertweg te Aarle Rixtel is tijdens de raadsvergadering van 29 september besproken en daarmee vastgesteld. Het bestemmingsplan zal wederom worden gepubliceerd en gedurende…

Lees meer
01 mei 2021

Transformatie naar 24 zorgwoningen afgerond in Gouda

Deze week hebben wij met de uitvoerende partijen de woningen aan de opdrachtgever opgeleverd. Een mooi transformatieproject afgerond!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners