Het verleden en heden bereid ons voor op een fantastische toekomst

 

Door goede resource omtrent marktontwikkelingen en hier op te anticiperen, creëert Salix Projectpartners als bouwkundig adviesbureau leefomgevingen die bestand zijn voor de toekomst. Of het nu gaat om het herbestemmen en transformeren van een bestaand gebouw, de realisatie van een multifunctioneel wooncomplex, of de ontwikkeling van een levensloopwoning; Salix Projectpartners ontzorgt!

Meest recente

Blog artikelen

12 december 2018

Wij zoeken stagiaires!

Ben jij nog op zoek naar een stageplek in een bouwkundige richting? Kom dan stage lopen bij Salix Projectpartners! Wij zoeken met name HBO-studenten, maar er is veel bespreekbaar. Solliciteer…

Lees meer
12 augustus 2018

Nieuwe bewoners trekken in appartementen in Bussum!

In een verzorgingshuis in Bussum zijn 7 extra zelfstandige appartementen gerealiseerd om een gemeenschappelijke ruimte heen. Wij wensen de nieuwe bewoners veel plezier met hun woning!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen U graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners