Het verleden en heden bereid ons voor op een fantastische toekomst

Door goede resource omtrent marktontwikkelingen en hier op te anticiperen, creëert Salix Projectpartners als bouwkundig adviesbureau leefomgevingen die bestand zijn voor de toekomst. Of het nu gaat om het herbestemmen en transformeren van een bestaand gebouw, de realisatie van een multifunctioneel wooncomplex, of de ontwikkeling van een levensloopbestendige woning; Salix Projectpartners ontzorgt!

Meest recente

Blog artikelen

12 oktober 2022

Plan Aarle-Rixtel vastgesteld

Het bestemmingsplan voor 12 patiowoningen aan de Heindertweg te Aarle Rixtel is tijdens de raadsvergadering van 29 september besproken en daarmee vastgesteld. Het bestemmingsplan zal wederom worden gepubliceerd en gedurende…

Lees meer
01 mei 2021

Transformatie naar 24 zorgwoningen afgerond in Gouda

Deze week hebben wij met de uitvoerende partijen de woningen aan de opdrachtgever opgeleverd. Een mooi transformatieproject afgerond!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners