Vertegenwoordiger van uw gedroomde leefomgeving

Naast de adviserende rol die Salix Projectpartners vervult in de voorbereidingsfase van uw bouwproject, vertegenwoordigt Salix u graag tijdens de bouw ten bate van de directievoering. Met alle deskundigheid zorgt de directievoerder dat een gebouw de uitvoering krijgt zoals is vastgelegd in bestek en tekeningen. Tevens is hij namens u het aanspreekpunt voor alle bouwpartners. Hij adviseert over ideeën van de aannemer en zaken waarvoor u volgens het bestek goedkeuring voor moet verlenen. Het realiseren van een bouwproject staat altijd onder tijdsdruk, door het adequate optreden van de directievoerder verloopt het proces goed. Hij verzorgt de coördinatie en informeert alle partijen tijdig. Dat dit cruciaal is voor de vooruitgang is bekend. De Salix directievoerder stemt alle werkzaamheden van architect, adviseurs en aannemer af. Hij bewaakt de tekeningen en onderhoudt contacten met overheidsinstanties en nutsbedrijven.

Toezien op naleving van de contractstukken en advies aan de opdrachtgever over afwijkingen, beoordeling van het meer- en minderwerk van de aannemer en leiding geven aan het toezicht hoort tot de kernactiviteiten van de directievoerder. De Salix directievoerder heeft de dagelijks leiding over uw bouwproject of projectontwikkeling en zit bouwvergaderingen voor. Controle van de termijn- en eindafrekeningen en verzorging van de oplevering van het project ronden tenslotte het gehele project op perfecte wijze af.

Of het nu gaat om cascobouw of turn key incl. inrichting; Salix Projectpartners ontzorgt!

Meest recente

Blog artikelen

10 december 2020

Nieuwe gevel in Gouda al vergevorderd

De transformatie van een voormalig kinderdagverblijf naar 24 appartementen in Gouda vordert gestaag. De nieuw ontworpen gevel met metalen bekleding en gestucte elementen is steeds beter zichtbaar. In 2021 levert…

Lees meer
02 november 2020

Binnenkort nieuws plan Aarle-Rixtel

Binnenkort verwachten wij meer nieuws naar buiten te brengen over het plan met de patiowoningen aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel. Alle ingeschreven geïnteresseerden worden op de hoogte gebracht zodra er…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners