De eerste stap richting de leefomgeving van de toekomst

Het begrip duurzaamheid is erg breed, en is op meerdere manieren in te vullen. Er kunnen bij het behoud van de gebouwstructuur, in plaats van het te slopen, enorm veel grondstoffen bespaard worden. Daarnaast is renovatie natuurlijk een goede kans om het energieverbruik van de panden flink terug te dringen. Natuurlijk zullen wij er bij nieuwbouwprojecten ook alles aan willen doen om het project zo duurzaam mogelijk te maken. Hiervoor werken wij samen met partners, gespecialiseerd in duurzaamheidsvraagstukken. Samen met Nelissen BV willen wij het begrip duurzaamheid nóg breder trekken dan besparing van grondstoffen en energie. Onze definitie van een duurzaam gebouw is dan ook:

Een duurzaam gebouw is in eerste instantie een gebouw waar mensen het prettig vinden om in te verblijven! Een gebouw dat comfortabel is, en dat met plezier gebruikt wordt.

Ook op het gebied van duurzaamheid zal Salix Projectpartners u ontzorgen!

Meest recente

Blog artikelen

23 december 2021

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2022!

Lees meer
01 mei 2021

Transformatie naar 24 zorgwoningen afgerond in Gouda

Deze week hebben wij met de uitvoerende partijen de woningen aan de opdrachtgever opgeleverd. Een mooi transformatieproject afgerond!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners