De eerste stap richting de leefomgeving van de toekomst

Het begrip duurzaamheid is erg breed, en is op meerdere manieren in te vullen. Er kunnen bij het behoud van de gebouwstructuur, in plaats van het te slopen, enorm veel grondstoffen bespaard worden. Daarnaast is renovatie natuurlijk een goede kans om het energieverbruik van de panden flink terug te dringen. Natuurlijk zullen wij er bij nieuwbouwprojecten ook alles aan willen doen om het project zo duurzaam mogelijk te maken. Hiervoor werken wij samen met partners, gespecialiseerd in duurzaamheidsvraagstukken. Samen met Nelissen BV willen wij het begrip duurzaamheid nóg breder trekken dan besparing van grondstoffen en energie. Onze definitie van een duurzaam gebouw is dan ook:

Een duurzaam gebouw is in eerste instantie een gebouw waar mensen het prettig vinden om in te verblijven! Een gebouw dat comfortabel is, en dat met plezier gebruikt wordt.

Ook op het gebied van duurzaamheid zal Salix Projectpartners u ontzorgen!

Meest recente

Blog artikelen

12 december 2018

Wij zoeken stagiaires!

Ben jij nog op zoek naar een stageplek in een bouwkundige richting? Kom dan stage lopen bij Salix Projectpartners! Wij zoeken met name HBO-studenten, maar er is veel bespreekbaar. Solliciteer…

Lees meer
12 augustus 2018

Nieuwe bewoners trekken in appartementen in Bussum!

In een verzorgingshuis in Bussum zijn 7 extra zelfstandige appartementen gerealiseerd om een gemeenschappelijke ruimte heen. Wij wensen de nieuwe bewoners veel plezier met hun woning!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen U graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners