Het begin van een fantastische onderneming

Na diverse functies te hebben bekleed in de bouwwereld, besloot onze oprichter in 1992 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Bij aanvang hield de onderneming zich uitsluitend bezig met bouwkundige calculaties. In de loop der jaren werden steeds meer activiteiten aangetrokken. Door de groei die de onderneming doormaakte en de ontwikkelingen in de markt, werd in 2002 Salix B.V. en Salix Vastgoed B.V. opgericht, gevestigd in Deurne, in 2007 gevolgd door XL Architecten B.V.

Salix B.V.
Kenmerkt zich door het ontwikkelen van projecten en als bouwkundig adviesbureau voor het begeleiden van bouwvraagstukken.

XL Architecten B.V.
Hèt architectenbureau van de organisatie.

Salix Vastgoed B.V.
Projecten ontwikkeld voor eigen rekening en risico

Meest recente

Blog artikelen

10 december 2020

Nieuwe gevel in Gouda al vergevorderd

De transformatie van een voormalig kinderdagverblijf naar 24 appartementen in Gouda vordert gestaag. De nieuw ontworpen gevel met metalen bekleding en gestucte elementen is steeds beter zichtbaar. In 2021 levert…

Lees meer
02 november 2020

Binnenkort nieuws plan Aarle-Rixtel

Binnenkort verwachten wij meer nieuws naar buiten te brengen over het plan met de patiowoningen aan de Heindertweg in Aarle-Rixtel. Alle ingeschreven geïnteresseerden worden op de hoogte gebracht zodra er…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners