Het begin van een fantastische onderneming

Na diverse functies te hebben bekleed in de bouwwereld, besloot onze oprichter in 1992 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Bij aanvang hield de onderneming zich uitsluitend bezig met bouwkundige calculaties. In de loop der jaren werden steeds meer activiteiten aangetrokken. Door de groei die de onderneming doormaakte en de ontwikkelingen in de markt, werd in 2002 Salix B.V. en Salix Vastgoed B.V. opgericht, gevestigd in Deurne, in 2007 gevolgd door XL Architecten B.V.

Salix B.V.
Kenmerkt zich door het ontwikkelen van projecten en als bouwkundig adviesbureau voor het begeleiden van bouwvraagstukken.

XL Architecten B.V.
Hèt architectenbureau van de organisatie.

Salix Vastgoed B.V.
Projecten ontwikkeld voor eigen rekening en risico

Meest recente

Blog artikelen

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2024!

Lees meer
08 september 2023

Hofwoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Wellicht heeft u de berichtgevingen gelezen in het Eindhovens Dagblad en Mooilaarbeek, de herontwikkeling aan de Heindertweg wordt steeds concreter. Er is een keuze gemaakt om over te gaan van…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners