Appartementencomplex

In opdracht van projectontwikkelaar Rozenberg Invest BV ontwikkelde Salix in het centrum van Deurne, op de hoek Heuvelstraat en Stationsstraat, een luxe appartementencomplex. Het complex kent een commerciële plint én een parkeerkelder.

Aansluiting bij ontwikkeling

Het plan omvat 10 appartementen en 3 zeer luxe penthouses. Op de begane grond zijn een aantal winkelruimten gesitueerd met een totaal oppervlakte van ca. 750 m2. Voor het parkeren is op maaiveld niveau is er ruimte voor twaalf parkeerplekken. Het complex is tevens voorzien van een parkeerkelder welke zowel van buiten als vanuit de woningen bereikbaar is. Het gerealiseerde ontwerp voor La Gare sluit perfect aan op de gebiedsontwikkelingen in het centrum van Deurne.

Salix verzorgde hier het totale traject van projectontwikkeling tot oplevering.

appartementencomplex la gare deurne
  • Opdrachtgever Rozenberg Invest BV
Meest recente

Blog artikelen

22 december 2023

Fijne feestdagen!

Salix Projectpartners wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en duurzaam 2024!

Lees meer
08 september 2023

Hofwoningen Heindertweg Aarle-Rixtel

Wellicht heeft u de berichtgevingen gelezen in het Eindhovens Dagblad en Mooilaarbeek, de herontwikkeling aan de Heindertweg wordt steeds concreter. Er is een keuze gemaakt om over te gaan van…

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen u graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners