Appartementencomplex

In opdracht van projectontwikkelaar Rozenberg Invest BV ontwikkelde Salix in het centrum van Deurne, op de hoek Heuvelstraat en Stationsstraat, een luxe appartementencomplex. Het complex kent een commerciële plint én een parkeerkelder.

Aansluiting bij ontwikkeling

Het plan omvat 10 appartementen en 3 zeer luxe penthouses. Op de begane grond zijn een aantal winkelruimten gesitueerd met een totaal oppervlakte van ca. 750 m2. Voor het parkeren is op maaiveld niveau is er ruimte voor twaalf parkeerplekken. Het complex is tevens voorzien van een parkeerkelder welke zowel van buiten als vanuit de woningen bereikbaar is. Het gerealiseerde ontwerp voor La Gare sluit perfect aan op de gebiedsontwikkelingen in het centrum van Deurne.

Salix verzorgde hier het totale traject van projectontwikkeling tot oplevering.

appartementencomplex la gare deurne
  • Opdrachtgever Rozenberg Invest BV
Meest recente

Blog artikelen

12 december 2018

Wij zoeken stagiaires!

Ben jij nog op zoek naar een stageplek in een bouwkundige richting? Kom dan stage lopen bij Salix Projectpartners! Wij zoeken met name HBO-studenten, maar er is veel bespreekbaar. Solliciteer…

Lees meer
12 augustus 2018

Nieuwe bewoners trekken in appartementen in Bussum!

In een verzorgingshuis in Bussum zijn 7 extra zelfstandige appartementen gerealiseerd om een gemeenschappelijke ruimte heen. Wij wensen de nieuwe bewoners veel plezier met hun woning!

Lees meer
Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset - Frits Dijsselblom
Lees over

Salix Projectpartners

Wij vertellen U graag meer over hoe Salix Projectpartners werkt. Voor het volledig ontzorgen en adviseren van de klant op het gebied van al zijn bouwvraagstukken hebben is een gedegen bedrijfsstructuur vereist. Salix als bouwadviesbureau bouwt voortdurend verder aan, en mét zijn eigen filosofie.

Lees meer

Onze partners